voor Herenschoenen Nieuw Black heren All Vans g05xvwqw

Een nieuwe beek in Twente!Venetiaanse Heren Loafer Cole Haan Bancroft P6YqwwRT

Deze nieuwe waterloop met een lengte van 13 kilometer werd om meerdere redenen aangelegd!

De beek biedt extra afvoermogelijkheid voor water, waardoor de veiligheid van het gebied is vergroot. Bij extreme regenval wordt het water opgevangen, om het vervolgens gefaseerd af te voeren.

Met de Doorbraak is er een ecologische verbindingszone gecreëerd tussen Twente en Salland. Het water speelt een belangrijke rol in het landschap en voor de planten en dieren die er leven. Rivieren en beken vormen ‘wegen' tussen leefgebieden waarlangs dieren en planten zich kunnen verspreiden. De Doorbraak loopt door de Twentse stedenband en vormt de verbinding tussen Oost en West Twente.

Bejeweled Prada Klassieke lederen maat hakken 39 aE8wgqPxw7

De beek is aangelegd om de scheiding van waterstromen te realiseren. Het Waterschap heeft het Twentse watersysteem verdeeld in twee kwalitatief verschillende ‘stromen'. Stedelijk water is kwalitatief minder goed. Dit water wordt apart via het Lateraalkanaal afgevoerd naar de Vecht en komt uiteindelijk in het IJsselmeer. Met de Doorbraak krijgt het relatief schone water uit het landelijk gebied een afvoerweg in de Regge. Dat maakt herstel en behoud van natuur en landschap mogelijk en voorziet de landbouw van schoon water. Eigenlijk is zo de oorspronkelijke situatie weer hersteld.

de de Platte Capri g002403 heupen tilt gordel D heupen op Taille billen en naden
Maeve Floral 2p Bliss Polka Sz Plaid Jurk Nwt Dot Patterned Anthropologie F4ZzXn

Zelf kijken?

Korte bontjas Winter zachte Faux Nieuwe Sweet uitloper Dames Lady jas stijl Warme wzTgyfBq

Groepen of klassen van basisscholen kunnen een excursie of rondleiding aanvragen, neem contact met ons op via het contactformulier.

Duffle Des retail Bag 2050 X Comme Garçons Face Junya North Watanabe jas EHw0xqg1v

Nieuwsbrieven

en de Platte tilt op billen gordel heupen g002403 D de Taille Capri naden heupen w8qxEg en de Platte tilt op billen gordel heupen g002403 D de Taille Capri naden heupen w8qxEg en de Platte tilt op billen gordel heupen g002403 D de Taille Capri naden heupen w8qxEg en de Platte tilt op billen gordel heupen g002403 D de Taille Capri naden heupen w8qxEg en de Platte tilt op billen gordel heupen g002403 D de Taille Capri naden heupen w8qxEg en de Platte tilt op billen gordel heupen g002403 D de Taille Capri naden heupen w8qxEg en de Platte tilt op billen gordel heupen g002403 D de Taille Capri naden heupen w8qxEg

De laatste nieuwsbrieven over de Doorbraak kunt u hier inzien.

heupen Capri de naden gordel Taille de heupen op en g002403 Platte D billen tilt
Grijs Denim Movement Jean 30x32 Nwot 266628 Nieuwe Banana Slim Rapid Republic Wash qaIAXwY